Servicii de Izolatii Acoperis
Echipa noastră oferă servicii complete de izolare pentru acoperișuri, poduri și mansarde cu materiale de calitate superioară precum vată minerală, vată bazaltică, polistiren și barieră de vapori, asigurând izolare termică și fonică optimă.
Montaj Tigla Metalica
Avem experienta de peste 10 ani in montaj Tigla Metalica si conexiuni anexe cum ar fii: Jgheaburi si Burlane, Cosuri de Fum, Parazapezi, Picuratori etc
Compania noastra va sta la dispozitie cu servicii complete de Hidroizolatii, oferind mereu solutii inovatoare la preturi avantajoase. Realizam Hidroizolatii profesionale Industriale si civile, folosiind materiale de calitate, astfel ca rezultatul sa fie unul exceptional, rezistent la intemperii. Unele companii nu se obosesc sa intervina la reparatii minore de hidroizolatii! Dar nu noi! Oferim constatare Gratuita si intervenim problemelor indiferent de gradul de dificultate.
Serviciile noastre au fost, sunt si vor fi mereu printre cele mai bune. Nu ezitati sa ne contactati pentru a primi mai multe detalii.
Hidroizolatii Acoperis
Hidroizolatii Terase Necirculabile
Hidroizolatii Terase Circulabile
Hidroizolatii Fundatii
Hidroizolatii Membrane Bituminoase
Hidroizolatii Lichide
Hidroizolatii Subsoluri
Hidroizolatii PVC
Hidroizolatie Blocuri
Pregatirea stratului suport, descoperirea zonelor deteriorate din suprafata ce urmeaza a fi hidroizolata Amorsarea integrala a stratului suport ce urmeaza a fi hidroizolat cu bitum tip solvent prin pensulare sau pulverizare Montajul gurilor de scurgere a apelor pluviale, montajul aerisitoarelor (deflectoarelor) acolo unde este cazul Aplicarea stratului de hidroizolatie compus din membrana bituminoasa elastomerica poliester sbs 5kg/mp cu ardezie Montarea parafrunzarelor din PVC aferente gurilor de scurgere / realizarea probei cu apa la cererea beneficiarului
- Amorsarea integrala a stratului suport ce urmeaza a fi hidroizolat cu bitum tip solvent prin pensulare sau pulverizare
- Aplicarea stratului de difuzie compus din membrana bituminoasa cu perforatii avand rolul de ventilare a vaporilor.
- Aplicarea stratului de bariera contra vaporilor compus din membrana bituminoasa poliestere 4mm grosime/5kg/mp
- Aplicarea stratului de termoizolatie compus din polistiren extrudat in grosime recomandata de 10cm/32kg/mc
- Aplicare strat de sapa semiumeda de panta in grosime medide de 6-10 cm, sapa armata cu fibre polipropilenice/plasa
- Amorsarea integrala a stratului suport ce urmeaza a fi hidroizolat cu bitum tip solvent prin pensulare sau pulverizare.
- Aplicarea stratului unu de hidroizolatie bituminoasa elastomerica poliester sbs/app 4mm grosime/5kg/mp -15 grade Celsius
- Aplicare strat final de hidroizolatie compus din membrana bituminoasa elastomerica poliester sbs 5kg/mp cu ardezie
Hidroizolatii unui acoperiș este necesară nu numai pentru a-l proteja de precipitații și umiditate, ci și pentru a preveni deteriorarea acestuia din cauza razelor ultraviolete sau a fluctuațiilor mari de temperatură. Pentru realizarea acestei lucrări, puteți utiliza fie benzi sau amorse bituminoase, fie membrane lichide sau diverse alte soluții de izolație.
- Hidroizolație se numește o structură etanșă, continuă și omogenă de protecție a elementelor sau părților de construcție împotriva infiltrațiilor și/sau exfiltrațiilor apei și/sau a umidității naturale a mediului.
Hidroizolații în construcții
- În construcții, o structură are nevoie de hidroizolație deoarece betonul însuși nu este impermeabil (dar poate fi hidroizolat cu ușurință folosind aditivi). Sistemul convențional de hidroizolare se bazează pe ‘membrane‘. Aceasta înseamnă aplicarea unuia sau mai multor straturi de membrane (constituite din diferite materiale: de ex., bitum, silicati, poliuretani, PVC, EPDM etc.) ce acționează ca o barieră între apă din mediul ambiant și structura clădirii, împiedicand pătrunderea apei. Cu toate că sistemul de hidroizolare prin membrane se bazeaza pe o aplicare precisă a acestora, de multe ori acesta manifestă ulterior probleme. Problemele de aplicare sau aderență la substrat pot duce la infiltrații / exfiltrații.
- În ultimele două decenii, în construcții s-au făcut progrese tehnologice mari în domeniul materialelor de hidroizolare, incluzând sisteme de hidroizolare integrală cât și produse hidroizolante mai avansate.
- Sistemele integrale funcționează în structura betonului de construcție, asigurându-i betonului o calitate de hidroizolant. Sunt două tipuri principale de sisteme de hidroizolare integrală: sisteme hidrofile și sisteme hidrofobe. Sistemul hidrofil folosește uzual o tehnologie prin cristalizare ce înlocuiește apa din beton cu cristale insolubile. Sistemele hidrofobe folosesc acizi grași pentru a bloca porii din beton, împiedicând pătrunderea apei prin ei.
- Noi materiale de membrane caută să depășească limitele vechilor materiale cum ar fi rășini poliuretanice, PVC și HDPE. În general, noua tehnologie în membrane de hidroizolare se bazează pe materiale polimerice ce sunt extrem de aderente pentru a crea o barieră invizibilă in jurul exteriorului unei structuri.https://necesit-sca.com/